Levering av massasjebad


Levering av et utendørs massasjebad med kran

 

Ønsker du at Sundance skal levere? Eller ønsker du kanskje å hente ditt nye massasjebad selv? Valget er ditt!

 

Alle våre spabad krever kun et stabilt og slett underlag, samt strømtilkobling (se egen side). Underlaget må være frostfritt og tåle vekten av selve massasjebadet med vann, inkludert personer. Dette tilsvarer ca. 500 kg/m².

 

Vi bistår gjerne med levering og igangkjøring av ditt utendørs massasjebad, men du kan spare penger ved å transportere og foreta igangkjøring selv. Badet kan også sendes med transportselskap til terminal.

 

Våre erfarne servicefolk vil på bakgrunn av noen bilder fra leveringsadressen kunne bistå med tips om hvordan massasjebadet på en enklest mulig måte skal komme på plass.

 

Normalt benytter vi en spesialhenger med tilhørende tralle ved levering. Trallen krever 1 meter bredde og kan trilles på de fleste underlag. Jo brattere bakke som skal forseres, og jo flere hindringer og svinger – desto flere medhjelpere er nødvendig.

 

Husk at det er lurt å vurdere alternativer til levering, som f.eks. hjelp av kranbil eller helikopter. Vi har sett at det i flere tilfeller er kostnads- og tidsbesparende å leie et helikopter, sammenlignet med et vanskelig kranløft.

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og veiledning.

Ønsker du mer informasjon eller et tilbud?

Fullt navn*

E-postadresse*

Telefonnummer

Melding

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Sundance Norge.