Møt oss på Hagemessen 20. – 22. april 2018


20. – 22. april treffer du oss på Hagemessen på Norges Varemesse.

 

Nå er det ikke lenge igjen til Hagemessen 2018 og vi gleder oss!
Vi har med oss Sundance Massasjebad, Bull Griller, Pizzaovner og Utekjøkken og Hagemøbler fra Built to Last og Manhattan Style.

 

Åpningstider Hagemessen 2018:
Fredag 20. april kl. 10.00 – 18.00
Lørdag 21. april kl. 09.00 – 18.00
Søndag 22. april kl. 11.00 – 18.00

 

 

Møt oss på stand stand 19 i E-hallen for inspirasjon til ditt uteområde og gode messetilbud.

 

 

Sundance Massasjebad

Uansett om du ser etter et utendørs boblebad for underholdning og plass til mange eller som et rolig sted for å lade batteriene, har vi en modell som vil passe perfekt for deg. Alle massasjebadene er produsert av amerikanske Sundance Spas på de samme produksjonslinjene. Dette gjør at massasjebadene har den samme oppbyggingen og høye kvaliteten uavhengig av serie. Hele utvalget.

 

Vi stiller ut et utvalg av massasjebad-modeller fra hver serie. Kom innom oss så hjelper vi deg å finne et bad som passer deg og dine behov. Har du spørsmål før messen, benytt kontaktskjema lenger ned.

 

 

Firepit-bord fra Manhattan Style

Hagemøbel-serie fra Manhattan Style. Nyhet i år!

Denne våren får vi inn en ny stemningsskapende hagemøbelserie med overflater i stein som passer perfekt inn i skandinaviske hager. I serien Manhattan Style kommer det bord i forskjellige størrelser, med og uten gassflammer i midten, pidestaller i forskjellige høyder med dekorative gassflammer, søyler i forskjellige høyder til å plante i, samt krukker i ulike størrelser og fasonger. Bord og pidestaller med gassflammer kan leveres med glass rundt «ildstedet». Se hele utvalget.

 

 

Bull-griller
Bull Kvalitetsgriller

Vi kommer til å stille ut en rekke av våre kvalitetsgriller – et fantastisk redskap som inspirerer til matlaging. Se hele utvalget.

 

 

Komplett utekjøkken med heldekkende porselensfliser

Bull Utekjøkken.

Vurderer du å bygge utekjøkken? Vi stiller ut et Bull komplett utekjøkken med heldekkende porselenfliser – vårt mest populære materialvalg. Les mer om vårt utvalg av utekjøkken her.

 

 

Bull Pizzaovner.

Vi har pizzaovner i 2 ulike størrelser, for innbygging eller med understell og du kan velge mellom gass eller ved som fyringskilde. Se de på Hagemessen. Hele utvalget.

 

 

 

Vedlikeholdsfrie hagemobler spisegruppe

Vedlikeholdsfrie Hagemøbler fra Built to Last.

Vedlikeholdsfrie hagemøbler laget av resirkulert plast i klassisk design med veldig god sittekomfort. Tilsatt UV-beskyttende middel i plast-blandingen, slik at de ikke blekner eller gulner i solen. Kom innom vår stand for å prøvesitte. Se hele utvalget

 

 

Velkommen til vår stand E03-19 på Hagemessen 2018.

 

Lurer du på noe, ikke nøl med å ta kontakt:

 

Fullt navn:*

E-postadresse:*

Telefonnummer:

Melding

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Sundance Norge.