Grill og utekjøkken


Man kan grille både kjøtt, fisk og grønnsaker på en grill fra Bull.

I nettbutikken vår, webshop.sundance.no, har vi et bredt sortiment med grillutstyr som kan hjelpe deg til en vellykket grillsesong.

Les mer her
Alle grillene vi leverer fra Bull. I utvalget finner du både gassgriller og en kulegrill.

For mange nærmer grillsesongen seg en slutt, og noen velger å pakke bort grillen før vinteren. Å vedlikeholde grillen din er viktig gjennom hele sesongen, men nå før vinteren er det en ypperlig mulighet til å ta en puss.

Les mer her
Grillet lammecarré med rosmarin og koriander

Noen griller året rundt, men for de fleste er påsken starten på årets grillsesong. Før du tenner grillen for første gang i sesongen er det viktig at du klargjør den og tar en liten sjekk. Her har du noen tips til hva du bør gjøre.

Les mer her
Pizza stekt på grill

Har du ikke pizzaovn, men ønsker den samme gode grillede smaken og en fin og sprø skorpe på pizzaen? Grill pizzaen på grillen!

Les mer her
Angus gassgrill med understell fra Bull BBQ.

Solen skinner, det blir varmere i været og endelig kan vi nordmenn nyte sommeren og dens goder. Sommeren er grilltid og mange ønsker å oppleve den ultimate grillopplevelsen. Vi i Sundance er glade for å kunne gi denne muligheten med våre kvalitetsgriller fra Bull BBQ.

Les mer her
Modul-basert utekjøkken fra Brown Jordan Outdoor Kitchens.

Sommeren 2015 utvider vi vårt sortiment med en ny type utekjøkken. Brown Jordan er modul-baserte utekjøkken, hvor innredningen bygges opp på samme måte som et kjøkken innendørs.

Les mer her
Deilig mat som grilles på grill fra Bull.

Ergrer du deg over et ikke helt perfekt resultat når du griller, og forundrer deg over hvordan kokkene alltid lykkes? Her får du tipsene.

Les mer her