Gjør grillen klar for vinteren


Alle grillene vi leverer fra Bull. I utvalget finner du både gassgriller og en kulegrill.

For mange nærmer grillsesongen seg en slutt, og noen velger å pakke bort grillen før vinteren. Å vedlikeholde grillen din er viktig gjennom hele sesongen, men nå før vinteren er det en ypperlig mulighet til å ta en puss.

 

Komponenter som lever lengre

For at komponentene på grillen skal leve så lenge som mulig er det viktig at de jevnlig rengjøres og holdes vedlike. Et eksempel på dette er at alt av smuss blir brent og børstet bort fra grillristene før grilling (les hvordan dette gjøres her). Avrenningsskuffen rengjøres enkelt ved å bruke en stekespade til å skrape ut restene.

 

Utvendige flater

Selv om grillen er laget av rustfritt stål er det viktig å jevnlig rengjøre de utvendige flatene. Når du skal gjøre dette benytter du en egnet stålrens og tørker av de utvendige flatene.

 

I vår nettbutikk finner du Bull Cleaner and Protect. Med disse vaskeserviettene kan du vaske, polere og beskytte grillen din. Vaskeserviettene er fuktet i en sitrusbasert væske som fjerner fett, fingeravtrykk og matrester. Etter vaskingen vil det legge seg en beskyttende hinne på grillen som hindrer oksidering og korrosjon, samt beskytte mot merker etter fingre og vanndråper.
OBS: disse serviettene skal kun brukes utvendig på grillen og ikke inne i grillboksen eller på noen av de løse komponentene.

 

Kjøp Bull Cleaner and Proctect her: Bull Cleaner og Protectant finner du i vår nettbutikk.

 

Ønsker du mer informasjon?

Ring oss gjerne på tlf: 33 06 30 00, eller benytt kontaktskjema nedenfor.

Fullt navn:*

E-postadresse:*

Telefonnummer:

Melding

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Sundance Norge.