Norgesnyhet – utekjøkken fra Brown Jordan


Modul-basert utekjøkken fra Brown Jordan Outdoor Kitchens.

Sommeren 2015 utvider vi vårt sortiment med en ny type utekjøkken. Brown Jordan er modul-baserte utekjøkken, hvor innredningen bygges opp på samme måte som et kjøkken innendørs.

 

Brown Jordan er en komplett linje av skap og skuffer, som f.eks. over- og underskap, dører, søppelskuffer, soft-close skuffer, skyve hyller og fastmonterte hyller. Alle modulene består av rustfritt stål, noe som gir kjøkkenet høy kvalitet og god funksjonalitet.

 
Modul-basert utekjøkken fra Brown Jordan Outdoor Kitchens. 

Din stil

Når det kommer til utseende har du mange valg, så her kan du tilpasse etter din smak. Velg mellom 6 ulike stiler på frontene, samt om du vil beholde stål-finishen eller pulverlakkere modulene. Blir modulene pulverlakkert kan du velge mellom 10 farger og 2 ulike strukturer eller 8 ulike treverk-finisher.

 
Modul-basert utekjøkken fra Brown Jordan Outdoor Kitchens. 

På millimeteren

Vi er sikre på at du vil finne løsningen som passer for deg, da modulene leveres i et bredt spekter av størrelser. Underdelene leveres i bredder fra 22,9 cm til 121,9 cm, med intervaller på 7,6 cm. Overdelene leveres i bredder fra 30,5 cm til 91,5 cm, også med intervaller på 7,6 cm. I høyde leveres overdelene fra 28,1 cm til 106,7 cm.

 

Klikk deg inn på Brown Jordan sin underside for mer informasjon

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone