Lyd



Har du et lydanlegg du er fornøyd med, som ikke er Bose og som ikke gir deg tilgangen til en verden av trådløs musikk? Svaret er da: Bose SoundTouch Wireless Link adapter.

Les mer her
Bose SoundSport hodetelefoner

Dinside har gjennomført en test av treningsørepropper. Av treningsøreproppene med leding var det Bose SoundSport som vant testen med terningkast 6!

Les mer her
Utehøyttaler Bose Freespace 51

Bose FreeSpace 51 er våre beste utendørshøyttalere som kan plasseres i hagen, i et blomsterbed eller på terrassen

Les mer her
Utehøyttalere Bose 251

Musikk skaper god stemning, og det derfor mange av våre kunder velger å installere permanente utehøyttalere for å skape en ekstra fin og avslappet atmosfære.

Les mer her
Bose SoundTouch SA-5 amplifier

Med SoundTouch SA-5 forsterkeren kan du legge til høyttalere og oppleve en verden av trådløs musikk. Forsterkeren på 100 W per kanal kobles lett opp til ditt Wi-Fi hjemmenettverk.

Les mer her
Bose Soundlink around-ear 2 hodetelefoner

Nye trådløse hodetelefoner fra Bose. Ideell til alle former for underholdning fra enhver Bluetooth-enhet. Hodetelefonene er svært komfortable med dyp og klar lyd.

Les mer her
Bose SoundTouch 10 wireless høyttaler

Bestselgerne SoundTouch 20 og SoundTouch 30 har fått en lillebror – SoundTouch 10 Wireless.

Les mer her
Bose Soundlink on-ear anbefalt av Lyd og Bilde

Lyd og Bilde har gjennomført en stor test av trådløse hodetelefoner, hvor de har sett på kriterier som lydkvalitet, funksjonalitet, brukervennlighet og kvalitetsinntrykk. Se hva de sa om Bose Soundlink OE!

Les mer her
Bose SoundLink Mini II høyttaler

Oppdag stor og kraftig lyd fra en liten trådløs høyttaler, så liten at du får plass til den i hånden. Med nytt design og forbedrede egenskaper har on-the-go lytting blitt enda enklere.

Les mer her