Nyhet: Bose SoundLink Mini II


Bose SoundLink Mini II høyttaler

Oppdag stor og kraftig lyd fra en liten trådløs høyttaler, så liten at du får plass til den i hånden. Med nytt design og forbedrede egenskaper har on-the-go lytting blitt enda enklere.

 

Fra før var SoundLink Mini en kompakt og praktisk høyttaler, som til tross for sin størrelse gir en fullspektret lytteopplevelse. Nå har Bose utviklet høyttaleren og gitt den forbedrede egenskaper, slik at den skal passe deg enda bedre.

 

Med SoundLink Mini kunne du høre på musikk i opptil 7 timer før du måtte lade høyttaleren, nå kan du høre på musikk i opptil 10 timer. Og når høyttaleren skal lades kan dette enkelt gjøres i de fleste USB-strømkilder.

 

I tillegg er høyttaleren utstyrt med innebygd høyttaleretelefon, slik at du kan ha telefonsamtaler over høyttaleren. Noe som gir deg en høy og klar lyd.

 

Ved hjelp av talemeldinger som veileder deg gjennom paringen med en smarttelefon, tablet eller andre Bluetooth®-enheter, blir tilkoblingen enklere enn noen gang. Høyttaleren husker også de siste enhetene du har brukt, slik at du ikke tilkoblingen blir enklere neste gang.

 

Bose har beholdt den elegante designet, men kommer nå i to nye farger: Carbon og Pearl. Det udelte aluminiumshuset er svært slitesterkt.

 

Les mer om SoundLink Mini II her.

 

Kjøpe den? Du finner den i vår nettbutikk.

 

Se også det fine tilbehøret:

Previous Image
Next Image

info heading

info content


Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone