SunSmart™ – Pass på massasjebadet via smarttelefonen din


Sundance SunSmart kontrollstyring til utendørs boblebad.

Sundance SunSmart™ er en styringsenhet, med app for smarttelefoner, som gir deg tilgang til ditt massasjebad via WiFi-tilkobling. Ved hjelp av denne kan du sitte hvor som helst, hjemme, på jobb eller på ferie, og fortsatt ha tilgang til ditt Sundance 880-serien massasjebad*.

 

SunSmart™ er ideelt for deg med utendørs boblebad på hytta eller et annet sted fra hjemmet. For ved å ha SunSmart™ appen på din smarttelefon elimineres behovet for å være ved massasjebadet for å sjekke massasjebadets temperatur, servicefunksjoner og eventuelt feilmeldinger. I tillegg kan du sette på pumper og lys, samt endre filtreringssyklus med mer. Appen er enkel å bruke med oversiktlige menyer.

 

Spar penger på eventuelle skader

Ved å installere SunSmart™ kan du spare penger hvis det skulle skje noe med badet. Du vil nemlig motta en e-post fra applikasjonen hvis massasjebadet kommer med en feilmelding. Dette gjør at du raskere blir oppdatert og har mulighet til å gjøre tiltak før eventuelle skader blir for store.

 

Smart tidsstyring

Ønsker du å tilpasse badets drift basert på en tidsplan, er dette også mulig ved hjelp av SunSmart™. I tillegg finnes det en «Ut av byen»-modus som gjør det enkelt å redusere strømforbruket når du er borte i lengre perioder.

 

*SunSmart™ kan kun installeres på massasjebad fra 2012 eller senere i 880-serien.

 

Kontakt oss gjerne på tlf. 33 06 30 00, info@sundance.no eller benytt kontaktskjemaet, for mer informasjon om ditt massasjebad og muligheter for SunSmart™.

 

Fullt navn:*

E-postadresse:*

Telefonnummer:

Melding

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone