Grilloppskrift – Kamskjellspyd med spekeskinke


Grillet kamskjellspyd med spekeskinke.

Kamskjell og spekeskinke er en god kompinasjon og disse grillspydene passer perfekt som en forrett eller på tapasbordet. Eller kanskje du vil bytte ut den tradisjonelle ventepølsa?

 

Ingredienser

4 porsjoner
 

  • 12 stk. kamskjell
  • 12 skiver spekeskinke
  • 1 ss olje

Slik gjør du

Grillmetode: direkte grilling.

 

  1. Surr en spekeskinkeskive rundt hvert kamskjell, og tre kamskjellene på spydene.
  2. Pensle grillristen med litt olje.
  3. Grill kamskjellspudene noen minutter på hver side, til de har fått en gyllen farge.

Tips:Benyttes grillspyd av tre, bør de la de ligge i litt vann før du bruker dem, slik at de ikke tar fyr på grillen.

Kilde: matprat.no. Foto: matprat.no.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone