Grilloppskrift – Miks fisk


fiske-wok på grillen.

Denne retten kan sammenlignes med en fiskewok og kan enkelt varieres etter ønske. Drypp gjerne litt urteolje eller hvitløkolje over fisken og grønnsakene mot slutten av grillingen.

 

Ingredienser

4 personer:

  • 350 g laksefilet renskåret
  • 350 g torsk eller annen renskåret hvit fisk
  • 8 stk. kamskjell
  • Asparges
  • Vårløk
  • Cherrytomater
  • Squash i skiver
  • Sjampinjong
  • Olivenolje
  • 0,5 stk. sitron
  • Salt, kvernet
  • Pepper, kvernet
  • Friske urter

Slik gjør du

  1. Skjær fisken i store terninger. Fordel fisk og kamskjell i en smurt fiskeklype (dobbeltrist).
  2. Fyll på med grønnsaker. Drypp over olivenolje og sitronsaft.
  3. Krydre med salt og pepper og legg gjerne på noen friske urter. Klem ingen klypa og grill fisken over varm grill i 3-5 minutter på begge sider

Oppskrift og bilde er hentet fra godt.no og er skrevet av Lise Finckenhagen. Foto: godt.no

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone