Grilloppskrift – Skinkebiff med foliebakte poteter


Skinkebiff med foliebakte poteter

En enkel og smakfull rett. Her får du saus og poteter samtidig ved å ha blåmuggost over potetene i folien på grillen.

 

Ingredienser

4 porsjoner
 

  • 4 stk. skinkebiffer
  • 2 ss olje
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts hvitløkspepper

 

Foliebakte poteter

  • 800 g potet
  • 1 ts pepper
  • 150 g blåmuggost
  • 4 stk. aluminiumsfolie ark

 

  • Ingredienser til en frisk salat

Slik gjør du

Grillmetode: direkte.

 

  1. Vask poteter og del dem i tykke skiver. Fordel potetskivene på aluminiumsfolie. Smuldre biter av blåmuggost over og krydre med pepper. Lukk igjen og bak potetene på grillen i ca. 15 minutter til de er møre.
  2. Pensle skinkebiffene med olje og krydre dem. Grill 2-3 minutter på hver side til de er gjennomstekte.
  3.  

    Server med salat.

     

    Kilde: matprat.no. Foto: matprat.no.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone