fbpx

Beste massasjebad i bransjen?

 • Fri frakt over 1.500,- på de fleste ordre
 • Rask levering
 • Vakttelefon
sundance massasjebad

Beste massasjebad i bransjen?

Massasjebad fra Sundance Spas tilbyr massasje og kvalitet av ypperste klasse, en investering du kan nyte i over 20 år fremover.

Vår produsent og leverandør, amerikanske Sundance Spas, har i mer enn 40 år satt standarden for designen og utviklingen til utendørs massasjebad. Derfor kan Sundance med sine massasjebad sees på som innovatører for utviklingen av moderne spabad, ofte kalt boblebad eller jacuzzi. Sundance Spas har mottatt internasjonal anerkjennelse, har utviklet patenterte komponenter og prosesser, samt er verdens største produsent av massasjebad med akryl.

Utmerkelser

«Best Buy» (beste kjøp)

I 2011 fikk massasjebadet Sundance Cameo utmerkelsen «Best Buy» i klassen Premium spabad. Utmerkelsen blir delt ut av en av verdens største forbrukerorganisasjon «Consumer Digest». Sundance har tidligere fått «Best buy»-utmerkelsen to ganger, en i 2003 og en i 1998.

Best Buy-logo

Spasearch.org

Sundance Spas har blitt anerkjent som en sertifisert bedrift av Spasearch.org, basert på uavhengige forbrukerundersøkelser i USA og Storbritannia.

Spasearch logo

FDA-godkjente og NSF-sertifiserte filtre

Våre mikrofiltere var de første filtrene i massasjebad-bransjen som ble FDA-godkjent og NSF-sertifisert.

NSF logo

Teknisk fremragende

The Association of Pool and Spa Professionals har gitt Sundance Spas den prestisjetunge prisen “John Holcomb Silver Award” for sine tekniske bidrag gjennom innovasjon for å fremme industrien.

APSP logo

«Best of Class award»

Fra poolandspa.com har Sundance Spas fått prisen «Best of Class» på bakgrunn av bedriftens eksepsjonelle dedikasjon til produktkvalitet og generell kundetilfredshet i bransjen.

Best Of Class 2007-logo

«ADEX award»

I 2013 mottok 880-Aspen en platinamedalje med begrunnelsen: «Endelig et virkelig stort spabad med fokus på mange seter (8 stk.). Design på høyt nivå både visuelt og ergonomisk, samt fantastisk massasje for alle badende. Ett utendørs massasjebad med den beste teknologien for enestående massasje og hydroterapi. Elleve ulike typer dyser masserer de badende skikkelig. Utmerket design, samt teknisk briljans = Aspen!»

Adex Platinum logo

To av våre utendørs massasjebad har vunnet designpriser fra det amerikanske magasinet ADEX Awards.

Og med en slik begrunnelse er ikke vi redde for å si: Aspen er antageligvis bransjens beste massasjebad.

I 2013 mottok 680-Peyton en gullmedalje med begrunnelsen:
«Peyton utendørs spabad tok hjem gullmedaljen i sin klasse i 2013 ADEX Awards. Denne nye massasjebadmodellen er laget med et fokus på å levere et massasjebad som tiltaler en bred målgruppe, med en god design og den nyeste teknologien. Med en attraktiv prislapp som de fleste er villig til å betale for et virkelig godt massasjebad i verdensklasse, er vi sikre på at denne modellen er kommet for å bli. En vinner er født!».

«Visionary Achievement Award»

I 2001 mottok Sundance Spas prisen «Visionary Achievement Award» fra Mazzei® Injector Corporation (MIC) for å fremme ozon-teknologien i utendørs massasjebad.

ISO 9001-sertifisert

Sundance Spas var den første massasjebad-produsenten som ble ISO 9001-sertifisert, den høyeste internasjonale kvalitetsstandarden for design, utvikling, produksjon og distribusjon.

Utmerkelser til Sundance Norge

Årlig gir Sundance Spas ut utmerkelser til sine forhandlere verden rundt og vi, Sundance Norge, er stolte av prisene vi har sanket gjennom årenes løp. Allerede i 1998 mottok vi prisen for «Outstanding Marked Development». Og gjennom de siste årene har vi mottatt «Exceptional Sales Preformance»-priser og priser for best kundeservice. Men aller gjevest står prisen «President Award» som vi mottak i 2013 for størst salg i verden for en enkelt butikk.

Stolte av våre produkter

Med slike meritter og priser i sekken, er det ikke rart at vi er stolte av å kunne tilby våre kunder massasjebad i toppklasse. Våre bad har fantastisk god kvalitet, og skulle det mot formodning skje noe vil du hos Sundance møte hyggelig kundeservice og et team som ønsker at du skal være fornøyd gjennom hele badets levetid.

 • Frakt

  Fri frakt over 1.500,-

  I nettbutikken tilbyr vi fri frakt på de fleste ordrer over 1.500,-

 • Levering

  Rask levering

  Med alt på ett sted kan vi betjene nettbutikken svært effektivt og du får varene dine raskt levert

 • Vakttelefon

  Vakttelefon

  Serviceavdelingen er tilgjengelig for eksisterende massasjebad-kunder på vakttelefon helger og helligdager