fbpx

Boblebad eller massasjebad?

 • Fri frakt over 1.500,- på de fleste ordre
 • Rask levering
 • Vakttelefon
sundance massasjebad

Boblebad eller massasjebad?

Boblebad, massasjebad og jacuzzi er ulike ord som i dagligtalen blir benyttet om hverandre. Og det er derfor enkelt å tenke at et boblebad er det samme som et massasjebad. Men er det virkelig det?

Et massasjebad er et bad som er utstyrt med dyser for hydroterapi. Hydroterapi består av tre elementer: varme, vektløshet og massasje. Et boblebad er derimot kun utstyrt med luftdyser, og gir derfor ikke den samme massasjeeffekten som et massasjebad gjør. I et boblebad vil du likevel oppleve fordelene med varmt vann og vektløshet. Til tross for manglende massasjestråle kan noen synes, spesielt barn, det er behagelig og moro med kun luftbobler.

Hvorfor velge?

Men må man velge mellom et boblebad og et massasjebad? Svaret er nei. Våre massasjebad i 880-serien er utstyrt med luftdyser og egen pumpe som gir badet en boblebad funksjon. Med andre ord: ved et enkelt trykk på kontrollpanelet kan badet gå fra et massasjebad til et boblebad. Luftdysene vil skape 1000-vis av bobler som skaper en soft massasje som kun oppleves i et boblebad. Ønsker man å benytte både massasjestråler og boblebad funksjonen er dette også mulig. Så hvorfor ta et valg, når man kan si: ja takk, begge deler.

Se en full oversikt over massasjebadene her.

Dyser med vannstrøm under vann i et Sundance massasjebad.
 • Frakt

  Fri frakt over 1.500,-

  I nettbutikken tilbyr vi fri frakt på de fleste ordrer over 1.500,-

 • Levering

  Rask levering

  Med alt på ett sted kan vi betjene nettbutikken svært effektivt og du får varene dine raskt levert

 • Vakttelefon

  Vakttelefon

  Serviceavdelingen er tilgjengelig for eksisterende massasjebad-kunder på vakttelefon helger og helligdager