fbpx

Forskjellene som kun kan oppleves

 • Fri frakt over 1.500,- på de fleste ordre
 • Rask levering
 • Vakttelefon
Sundance Norge massasjebad

Forskjellene som kun kan oppleves

Sittekomforten i et utendørs boblebad er viktig. Sundance Spas har egne spesialister som designer setene og oppnår derfor ergonomi i særklasse!

Vi i Sundance er svært opptatt av å ha produkter med god kvalitet og god service til deg som kunde. Sittekomforten vet vi også at er svært viktig med hensyn til hvor mye man bruker massasjebadet. Sundance Spas har egne spesialister som designer setene og oppnår derfor ergonomi i særklasse!

Mitt favoritt sete

Sitteplassene i våre boblebad er designet slik at kroppen får optimal støtte under vannet. Hvert sete er utformet for jevn vektfordeling og riktig holdning når kroppen omgis av massasjestrålene. Ved å ha ulike typer seter i hvert enkelt bad, kan man flytte seg rundt i massasjebadet og få ulike typer massasje til hele kroppen. Og akkurat som i en Twist-pose, vil høyst sannsynlig dine familiemedlemmer velge hvert sitt favoritt sete.

Prøvebad før du kjøper

Så det er ikke uten grunn at vi anbefaler deg på det sterkeste at du prøvebader i vår spa-avdeling før du kjøper et massasjebad. Det er først ved prøvebading at du finner ut hvilket bad som passer deg. For det viktigste for oss er at du som kunde velger det boblebadet som passer deg best. Du skal sannsynlig ha dette badet i mange år fremover.

I vår spa-avdeling vil du til en hver tid finne 6-7 bad, slik at du selv skal kunne kjenne forskjellene på kroppen, både med hensyn til sittekomfort og massasje. Tilknyttet spa-avdelingen har vi 2 dedikerte kundegarderober med låsbart garderobeskap. Vi stiller med håndklær, og tar du det litt på sparket og ikke har med deg badetøy løser vi dette også.

Velkommen til vår forretning i Holmestrand.

Les mer om de ulike type setene du finner i et Sundance massasjebad her.

 • Frakt

  Fri frakt over 1.500,-

  I nettbutikken tilbyr vi fri frakt på de fleste ordrer over 1.500,-

 • Levering

  Rask levering

  Med alt på ett sted kan vi betjene nettbutikken svært effektivt og du får varene dine raskt levert

 • Vakttelefon

  Vakttelefon

  Serviceavdelingen er tilgjengelig for eksisterende massasjebad-kunder på vakttelefon helger og helligdager