fbpx

Grilloppskrift – Kamskjellspyd med spekeskinke

  • Fri frakt over 1.500,- på de fleste ordre
  • Rask levering
  • Vakttelefon

Grilloppskrift – Kamskjellspyd med spekeskinke

Kamskjell og spekeskinke er en god kompinasjon og disse grillspydene passer perfekt som en forrett eller på tapasbordet. Eller kanskje du vil bytte ut den tradisjonelle ventepølsa?

Kamskjell og spekeskinke er en god kompinasjon og disse grillspydene passer perfekt som en forrett eller på tapasbordet. Eller kanskje du vil bytte ut den tradisjonelle ventepølsa?

Ingredienser

4 porsjoner

12 stk. kamskjell
12 skiver spekeskinke
1 ss olje

Slik gjør du

Grillmetode: direkte grilling.

  1. Surr en spekeskinkeskive rundt hvert kamskjell, og tre kamskjellene på spydene.
  2. Pensle grillristen med litt olje.
  3. Grill kamskjellspudene noen minutter på hver side, til de har fått en gyllen farge.

Tips:Benyttes grillspyd av tre, bør de la de ligge i litt vann før du bruker dem, slik at de ikke tar fyr på grillen.

Kilde: matprat.no Foto: matprat.no

  • Frakt

    Fri frakt over 1.500,-

    I nettbutikken tilbyr vi fri frakt på de fleste ordrer over 1.500,-

  • Levering

    Rask levering

    Med alt på ett sted kan vi betjene nettbutikken svært effektivt og du får varene dine raskt levert

  • Vakttelefon

    Vakttelefon

    Serviceavdelingen er tilgjengelig for eksisterende massasjebad-kunder på vakttelefon helger og helligdager