Levering av massasjebad

Levering av Sundance massasjebad

Levering av massasjebad

Når massasjebadet er klart for levering kan du velge om du skal hente det selv eller om vi skal levere det for deg. Her er våre tips til hva du bør tenke på rundt leveringen.

Alle våre spabad krever kun et stabilt og slett underlag, samt strømtilkobling (se egen side). Underlaget må være frostfritt og tåle vekten av selve massasjebadet med vann, inkludert personer. Dette tilsvarer ca. 500 kg/m².

Vi bistår gjerne med levering og igangkjøring av ditt utendørs massasjebad, men du kan spare penger ved å transportere og foreta igangkjøring selv. Badet kan også sendes med transportselskap til terminal.

Våre erfarne servicefolk vil på bakgrunn av noen bilder fra leveringsadressen kunne bistå med tips om hvordan massasjebadet på en enklest mulig måte skal komme på plass.

Normalt benytter vi en spesialhenger med tilhørende tralle ved levering. Trallen krever 1 meter bredde og kan trilles på de fleste underlag. Jo brattere bakke som skal forseres, og jo flere hindringer og svinger – desto flere medhjelpere er nødvendig.

Husk at det er lurt å vurdere alternativer til levering, som f.eks. hjelp av kranbil eller helikopter. Vi har sett at det i flere tilfeller er kostnads- og tidsbesparende å leie et helikopter, sammenlignet med et vanskelig kranløft. Under ser du bilder med eksempler, både med kran, helikopter og spesialutstyr.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og veiledning.

Levering Sundance massasjebad med kran

Levering Sundance massasjebad kran

Levering Sundance massasjebad kran

Levering Sundance massasjebad helikopter

Levering Sundance massasjebad dolly tralle

Levering Sundance massasjebad spesialhenger

  • Levering

    Rask levering

    Med alt på ett sted kan vi betjene nettbutikken svært effektivt og du får varene dine raskt levert

  • Vakttelefon

    Vakttelefon

    Serviceavdelingen er tilgjengelig for eksisterende massasjebad-kunder på vakttelefon helger og helligdager