Uansett om du ser etter et utendørs boblebad for underholdning og plass til gjester eller som et rolig sted for å lade batteriene, har vi en modell som vil passe perfekt for deg.


Alle massasjebadene er produsert av amerikanske Sundance Spas på de samme produksjonslinjene. Dette gjør at massasjebadene har den samme oppbyggingen og gode kvaliteten uavhengig av serie.

980-serien

980-serien

Les mer om 980-serien her 880-serien

880-serien: Massasjebad i en klasse for seg selv

Massasjebadene i 880-serien er badene som tar begrepet «terapi» til et nytt nivå. Her får du et massasjebad med stillegående og sannsynligvis markedets råeste massasje med terapeutisk effekt, boblebad-funksjon med aromaterapi og modeller med ekstra fokus på sittekomfort. Denne serien har også det patenterte MicroClean Ultra rensesystemet og ClearRay miljøvennlig UV-rensing.


SunStrong-lokk (et bedre lokk sammenlignet med de tradisjonelle vinyllokkene), EcoWrap tilleggs isolasjon, titan varmeelement og 24 timers stillegående sirkulasjonspumpe er standard. Dette er badene for deg som verdsetter terapeutisk massasje sammen med ekstremt lave driftskostnader.


880-serien er vår mest solgte serie, hvor modellene Aspen og Optima er våre mest solgte modeller.


Les mer om 880-serien her 780-serien

780-serien: Massasjebad med god massasje

Massasjebadene i 780-serien har veldig god og kraftig massasje, MicroClean rensesystem og ClearRay miljøvennlig UV-rensing. Badene er full-isolerte som alle de andre seriene og har i tillegg mulighet å oppgradere til noen av spesifikasjonene i 880-serien. Sammenlignet med andre bad i bransjen i samme priskategori, er denne rå på massasje og vi anbefaler deg å prøvebade.


Les mer om 780-serien her 680-serien

680-serien: Massasjebad med behagelig massasje

Massasjebadene i 680-serien gir deg kraftig roterende massasje, men mindre terapeutisk effekt enn våre øvrige serier. Badene har lamellfilter rensing og ClearRay miljøvennlig UV-rensing. Badene kommer med standard vinyl lokk, men kan oppgraderes til SunStrong lokk i polyester.

680-serien produseres med fokus på høy kvalitet til lavest mulig pris.


Les mer om 680-serien her

Ring oss..

>

..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

 

Du når oss på 33 06 30 00.