fbpx

Garantier for massasjebad

 • Fri frakt over 1.500,- på de fleste ordre
 • Rask levering
 • Vakttelefon

Garantier for massasjebad

Når du investerer i et utendørs massasjebad har du gjerne et perspektiv på 10-20 år eller mer. Det er derfor viktig at massasjebadet har gode garantier.

Bak hver Sundance modell står en solid produsent som garanterer kvaliteten. Alle Sundance modeller leveres med følgende fabrikk-garanti:

 • 880- og 780-serien: 10 år på badets struktur mot at den skal sprekke og lekke.
 • 680-serien: 5 år på badets struktur mot at den skal sprekke og lekke.
 • 880- og 780-serien: 7 år på badets akryloverflate mot falming, delaminering eller krakelering.
 • 680-serien: 5 år på badets akryloverflate mot falming, delaminering eller krakelering.
 • 880-, 780- og 680-serien: 5 år på badets tekniske komponenter slik som elektronikk, pumper, rør etc.
 • 2 år på puter og lokk da disse er avhengig av regelmessig vedlikehold.
 • Garantien gjelder ikke slitasjedeler eller komponenter hvor levetiden avhenger av eiers bruk og vedlikehold.

Sundance Norge AS – en norsk kvalitetsleverandør

Garantitid og forventet levetid er to forskjellige ting. Levetiden for et massasjebad, boblebad eller jacuzzi vil avhenge av hvor flink du er til å ta vare på badet ditt og hvor god kvaliteten på produktet er fra produsentens side.

Et Sundance massasjebad vil ha en levetid langt utover garantitiden og når det er behov for service på badet har vi i Sundance Norge AS dyktige serviceteknikere med fagkunnskap som kan hjelpe deg. Vi har også til enhver tid deler på lager i tilfelle noe uventet skulle skje med ditt bad.

Flere av våre medarbeidere har gjennomført ulike sertifiseringer hos Sundance Spas og USAs ledende bransjeorganisasjon for massasjebad og svømmebasseng (NSPI). Disse opplæringsprogrammene gjør at du kan føle deg trygg på at når du kjøper et massasjebad fra Sundance, inngår du et kundeforhold med kunnskapsrike, profesjonelle medarbeidere.

Garantier i bransjen

Generelt så har vi som forbrukere i Norge god beskyttelse gjennom kjøpsloven. Den gir oss 5 års reklamasjonsrett overfor den Norske leverandøren (ikke den amerikanske produsenten). 5 års reklamasjonsrett vil gjelde for massasjebadets varige komponenter som er ment til å vare mer enn 5 år. Det er begrenset garanti på slitasjedeler eller deler som er avhengig av ditt vedlikehold, som for eksempel puter og lokk. Ingen garanti dekker skader som er forårsaket av feil bruk eller misbruk.

Selve produktgarantien i seg selv er ikke nok. Du er også avhengig av at leverandøren holder seg i det norske markedet. Erfaring viser at ikke alle leverandørene som er i markedet i dag vil være på det norske markedet om få år. Det at vi som leverandør er langsiktige og har god økonomi er derfor viktig for deg som kunde.

Les gjerne videre i vår kjøpsguide som du finner i sidemenyen.

 • Frakt

  Fri frakt over 1.500,-

  I nettbutikken tilbyr vi fri frakt på de fleste ordrer over 1.500,-

 • Levering

  Rask levering

  Med alt på ett sted kan vi betjene nettbutikken svært effektivt og du får varene dine raskt levert

 • Vakttelefon

  Vakttelefon

  Serviceavdelingen er tilgjengelig for eksisterende massasjebad-kunder på vakttelefon helger og helligdager