fbpx

Massasjebad = Din egen Spa-avdeling

 • Fri frakt over 1.500,- på de fleste ordre
 • Rask levering
 • Vakttelefon
Sundance norge massasjebad

Massasjebad = Din egen Spa-avdeling

Det beste massasjebadet er det badet som gjør deg mest fornøyd over tid. Massasjebad fra Sundance Spas tilbyr massasje og kvalitet av ypperste klasse.

Hva mener du er ren luksus? Vi mener det må være å nyte et bad som gjør underverker for både kropp og sjel. Nyt det alene og gi deg selv litt egentid eller sammen med dine nærmeste. Kanskje får dere samtaler dere ellers ikke ville hatt?

Om du har massasjebad hjemme, på hytta på fjellet eller ved sjøen vil et massasjebad være et populært luksuselement. Om du ønsker en kveld med uforpliktende skravling med gode venner, eller en fredelig stund alene, vil det oppleves som en luksus det er verdt å unne seg. Hverdagens mas og jag vet vi alle at kan ta overhånd, men i et massasjebad kan du ta en pause fra jobb, mobiltelefonen og sosiale medier, enten sammen eller alene.

Absolutt alle aldre vil sette pris på et massasjebad. Enten du ønsker restitusjon etter en treningsøkt, lek med barna, sosial hygge eller bare for avslapning blir det fort et naturlige samlingspunkt. Når den terapeutiske massasjen og det varme vannet i tillegg gir god helseeffekt når du koser deg i massasjebadet, da er det også en luksus.

Hos Sundance finner du et massasjebad som vil dekke hele familiens behov. Vi har massasjebad i flere serier og prisklasser, med plass til 2–8 personer, men alltid i samme høye kvalitet. Det finnes alt fra små bad med enkel massasje, som vil være et godt alternativ til en badestamp, til store bad med terapeutisk massasje som er så store at små barn kan ta noen svømmetak.

Det beste massasjebadet er det badet som gjør deg mest fornøyd over tid. Massasjebad fra Sundance Spas tilbyr massasje og kvalitet av ypperste klasse – en investering du kan nyte i over 20 år fremover. (Teksten fortsetter under bildet)

Sundance massasjebad luksus

Prøvebad i vår spa-avdeling

Det viktigste for oss er at du som kunde får det massasjebadet som passer deg best, både i dag og i fremtiden. Vi anbefaler derfor alle å prøvebade i vår egen delikate og usjenerte spa-avdeling. Det er kun ved prøvebading at du vil kunne kjenne forskjellen mellom de ulike seriene og modellene. Les mer om prøvebading i vår spa-avdeling her. 

Les om alle fordelene med en massasjebad fra Sundance Spas her:

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss på tlf. 33 06 30 00.

 • Frakt

  Fri frakt over 1.500,-

  I nettbutikken tilbyr vi fri frakt på de fleste ordrer over 1.500,-

 • Levering

  Rask levering

  Med alt på ett sted kan vi betjene nettbutikken svært effektivt og du får varene dine raskt levert

 • Vakttelefon

  Vakttelefon

  Serviceavdelingen er tilgjengelig for eksisterende massasjebad-kunder på vakttelefon helger og helligdager