Splash™-serien

 • Fri frakt over 1.500,-
 • Rask levering
 • Vakttelefon

Splash™-serien

Å nyte et spa i egen hage eller på hytta er noe vi mener skal være alle forunt. Derfor har vi utvidet vår portefølje med serien Splash™ fra Sundance Spas.

Splash™-serien gir deg og din familie et enkelt bad til en gunstig pris. Denne serien har den beste og rimeligste løsningen uten at det går på bekostning av spa-opplevelsen i varmt vann, behagelig massasje og komfortable sitte- og liggeløsninger.

Vi tilbyr tre modeller: Brook™ er det romsligste badet i Splash-serien og har plass til hele seks personer. Paisley™ har to seter og benkløsning som gir god plass til store og små familiemedlemmer. Ønsker du liggesete er Berkeley™ modellen for deg.

Farger, kabinett og isolasjon

Splash™-serien skiller seg ut fra resten av våre Sundance spabad ved at de er rotasjonsstøpte. Dette er en støpe-teknikk for plastprodukter som danner et solid skall av plast. Materialet som blir brukt er HDPE (High Density Poly Ethylene) – et materiale som gir et slitesterkt og værbestandig skrog. Bak skroget finner du et isolerende skum som gir et lavt energiforbruk – også i norske klimaet. Velg mellom to fargekombinasjoner: Hvit/Sort og Sort/Sort. Splash™-seriens isolerende lokk kommer som standard i fargen sort.

Sundance Splash massasjebad i fargene Hvit/Sort og Sort/Sort

Funksjoner

Badene i Splash™-serien er svært enkle å installere. Serien har detaljer som gjør vedlikeholdet minimalt. Med behagelige puter, avslappende vannfall og dyser som matcher designet av badene har du et bad som ikke bare vil gi deg badeglede, men som også ser bra ut. Patentert filtersystem og robust overflate gjør at vedlikeholdet er svært enkelt. Den rotasjonsstøpte teknikken gir deg et bad av høy kvalitet og lang levetid.

Tre blå symboler: Premium Detaljer, Enkelt vedlikehold, Kvalitetskonstruksjon

Dyser

Dysene til Splash™-serien kommer i tre varianeter; Directional Max 1 og 2 gir god, behagelig massasje. De er begge justerbare og kommer i tofarget utførelse: sort og rustfritt stål. Directional Max 1 er noe større enn Directional Max 2. Direct Max Mini gir en fokusert massasje (kun i modellen Paisley™). Alle dyser har utførelse i rustfritt stål.

Splash dyser sundance massasjebad

Kontrollpanel

Med det brukervennlige, digitale kontrollpanelet får du full kontroll over badets funksjoner.

Splash massasjebad med vann
 • Frakt

  Fri frakt over 1.500,-

  I nettbutikken tilbyr vi fri frakt på de fleste ordrer over 1.500,-

 • Levering

  Rask levering

  Med alt på ett sted kan vi betjene nettbutikken svært effektivt og du får varene dine raskt levert

 • Vakttelefon

  Vakttelefon

  Serviceavdelingen er tilgjengelig for eksisterende massasjebad-kunder på vakttelefon helger og helligdager