Gjør grillen klar for vinteren


Alle grillene vi leverer fra Bull. I utvalget finner du både gassgriller og en kulegrill.

For mange nærmer grillsesongen seg en slutt, og noen velger å pakke bort grillen før vinteren. Å vedlikeholde grillen din er viktig gjennom hele sesongen, men nå før vinteren er det en ypperlig mulighet til å ta en puss.

 

Komponenter som lever lengre

For at komponentene på grillen skal leve så lenge som mulig er det viktig at de jevnlig rengjøres og holdes vedlike. Et eksempel på dette er at alt av smuss blir brent og børstet bort fra grillristene før grilling (les hvordan dette gjøres her). Avrenningsskuffen rengjøres enkelt ved å bruke en stekespade til å skrape ut restene.

 

Utvendige flater

Selv om grillen er laget av rustfritt stål er det viktig å jevnlig rengjøre de utvendige flatene. Når du skal gjøre dette benytter du en egnet stålrens og tørker av de utvendige flatene.

Vi har god erfaring med 3M Stålrens og polering og Bull Cleaner and Protect.

 

3M Stålrens og polering sprayer du på og lar virke i 3 – 5 minutter før du tørker av. Etter bruk vil det legge seg en beskyttende hinne på grillen som hindrer oksidering og korrosjon, samt beskytte mot merker etter fingre og vanndråper. Dette produktet kan kjøpes i vår butikk eller nettbutikk.

 

Bull Cleaner and Protect er vaskeservisetter. Vaskeserviettene er fuktet i en sitrusbasert væske som fjerner fett, fingeravtrykk og matrester. Etter vaskingen vil det legge seg en beskyttende hinne på grillen som hindrer oksidering og korrosjon, samt beskytte mot merker etter fingre og vanndråper. Produktet kan kjøpes i vår butikk eller nettbutikk.

 

3M Stålrens og polering og Bull Cleaner and Protect er kun ment til utvendig bruk. Ikke bruk de inne i grillboksen eller på noen av de løse komponentene.

 

Ønsker du mer informasjon?

Ring oss gjerne på tlf: 33 06 30 00, eller benytt kontaktskjema nedenfor.

Fullt navn:*

E-postadresse:*

Telefonnummer:

Melding

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Sundance Norge.

Ring oss..

>

..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

 

Du når oss på 33 06 30 00.