SunSmart™ – Pass på massasjebadet via smarttelefonen din


SunSmart-app. Følg med på massasjebadet ditt med en app.

 

Sundance SunSmart™ er en styringsenhet, med en app for smarttelefoner, som gir deg tilgang til ditt massasjebad via WiFi-tilkobling. Ved hjelp av denne kan du sitte hvor som helst, hjemme, på jobb eller på ferie, og fortsatt ha tilgang til ditt Sundance massasjebad*.

 

SunSmart™ er ideelt for deg med utendørs boblebad på hytta eller et annet sted fra hjemmet. For ved å ha appen på din smarttelefon elimineres behovet for å være ved massasjebadet for å sjekke massasjebadets temperatur, servicefunksjoner og eventuelt feilmeldinger. I tillegg kan du sette på pumper og lys, samt endre filtreringssyklus med mer. Appen er enkel å bruke med oversiktlige menyer.

 

Spar penger på eventuelle skader med SunSmart™

Ved å installere SunSmart™ kan du spare penger hvis det skulle skje noe med badet. Du vil nemlig motta en e-post fra applikasjonen hvis massasjebadet kommer med en feilmelding. Dette gjør at du raskere blir oppdatert og har mulighet til å gjøre tiltak før eventuelle skader blir for store.

 

Smart tidsstyring

Ønsker du å tilpasse badets drift basert på en tidsplan, er dette også mulig ved hjelp av appen. I tillegg finnes det en «Ut av byen»-modus som gjør det enkelt å redusere strømforbruket når du er borte i lengre perioder. Dette er også veldig nyttig hvis du har massasjebad på hytta, da du enkelt vil kunne senke temperaturen i badet mens du ikke er tilstede.

 

*SunSmart™ kan installeres på de fleste massasjebad kjøpt etter juli 2017 i 780-serien,  og bad som er kjøpt etter 2012 i 880-serien. Appen kan du laste ned selv, mens styringsenheten kan du kjøpe hos oss. Vi kan hjelpe til med installasjon av styringsenheten.

 

Kontakt oss gjerne på tlf. 33 06 30 00, info@sundance.no eller benytt kontaktskjemaet, for mer informasjon om ditt massasjebad og muligheter for intallasjon av SunSmart™.

 

Fullt navn:*

E-postadresse:*

Telefonnummer:

Melding

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Sundance Norge.

Lagre

Lagre

Ring oss..

>

..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

 

Du når oss på 33 06 30 00.