Built to Last – utemøbler som nytes


Built to last vedlikeholdsfrie møbler

Vår møbelserie fra Built to Last, som inneholder blant annet spisegrupper, solsenger og den klassiske Adirondack dekkstolen, er produsert av 100 % HDPE (High density polyethylene). Dette gjør at møblene tåler vær og vind, og kan fint stå ute om vinteren. I tillegg er materialet tilsatt UV-beskyttelse.

 

Minimalt med vedlikehold

Skulle du være uheldig å søle på møblene, vaskes dette av med en fuktig klut og vanlige husholdningsvaskemidler. Til vårrengjøringen kan du bruke husvask og høytrykkspyler. Det eneste du må se til er at du holder litt avstand, slik at strålen fra høytrykkspyleren ikke lager merker i møblene.

 

Et bredt utvalg

Built to Last har et meget bredt spekter av møbler til hele terrassen. Vi leverer alt fra spisegrupper med stoler og benker, til solsenger, kaffebord, sideserver, hagebenker og ikke minst Adirondack dekkstol. Sitte komforten i Built to Last-møblene skiller seg ut fra mange konkurrenter, og bør derfor prøvesittes! Kom innom butikken eller se møblene i vår nettbutikk. Se bildekarusell nederst i artikkel for inpirasjon.

 

Til nettbutikk

 

Materialet er veldig tett og derfor noe tyngre enn treverk. Møblene lagerføres i fargene hvit og skifergrå, men for bestillingsvarer kan man velge mellom flere farger som ulike jordfarger og pastell.

 

Med utemøbler fra Built to Last blir det ingen fliser, ingen skraping, ingen maling og ingen sprekker.
Mer informasjon om Built to Last -teknologien finner du her.

 

Ønsker du mer informasjon?

For mer informasjon eller spørsmål ring oss på tlf. 33 06 30 00 eller benytt kontaktskjemaet under.

Fullt navn:*

E-postadresse:*

Telefonnummer:

Melding

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Sundance Norge.

Previous Image
Next Image

info heading

info content


 

Ring oss..

>

..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

 

Du når oss på 33 06 30 00.