Denne retten kan sammenlignes med en fiskewok og kan enkelt varieres etter ønske. Drypp gjerne litt urteolje eller hvitløkolje over fisken og grønnsakene mot slutten av grillingen.
Ingredienser
4 personer:
- 350 g laksefilet renskåret
- 350 g torsk eller annen renskåret hvit fisk
- 8 stk. kamskjell
- Asparges
- Vårløk
- Cherrytomater
- Squash i skiver
- Sjampinjong
- Olivenolje
- 0,5 stk. sitron
- Salt, kvernet
- Pepper, kvernet
- Friske urter
Slik gjør du
- Skjær fisken i store terninger. Fordel fisk og kamskjell i en smurt fiskeklype (dobbeltrist).
- Fyll på med grønnsaker. Drypp over olivenolje og sitronsaft.
- Krydre med salt og pepper og legg gjerne på noen friske urter. Klem ingen klypa og grill fisken over varm grill i 3-5 minutter på begge sider
Oppskrift og bilde er hentet fra godt.no og er skrevet av Lise Finckenhagen. Foto: godt.no