Grilloppskrift – Kyllingpakke på grillen eller bålet
Vil du ha et sunnere alternativ til pølser på bålet eller grillen, så bør du prøve denne foliepakkede blandingen av kylling og grønnsaker.
Vil du ha et sunnere alternativ til pølser på bålet eller grillen, så bør du prøve denne foliepakkede blandingen av kylling og grønnsaker.
Ingredienser
4 porsjoner
2 stk kyllingfilet
2 stk gulrot
4 stk potet
4 skive rød paprika
4 ss purre i ringer (kan sløyfes)
4 ss flytende margarin
1 ts paprikapulver
1 ts salt
1 ts pepper
Slik gjør du
- Skjær kylling og grønnsaker i passe store biter eller skiver.
- Vend alt i litt flytende margarin og legg det over på et ark aluminiumsfolie. Ha på krydder, salt og pepper.
- Pakk godt sammen og legg det på bålet i ca. 8-10 minutter eller på grill i ca. 10 minutter.
- Spis sammen med for eksempel pinnebrød.
Kilde: matprat.no Foto: matprat.no