Grilloppskrift – Miks fisk
Denne retten kan sammenlignes med en fiskewok og kan enkelt varieres etter ønske. Drypp gjerne litt urteolje eller hvitløkolje over fisken og grønnsakene mot slutten av grillingen.
Denne retten kan sammenlignes med en fiskewok og kan enkelt varieres etter ønske. Drypp gjerne litt urteolje eller hvitløkolje over fisken og grønnsakene mot slutten av grillingen.
Ingredienser
4 personer:
350 g laksefilet renskåret
350 g torsk eller annen renskåret hvit fisk
8 stk. kamskjell
Asparges
Vårløk
Cherrytomater
Squash i skiver
Sjampinjong
Olivenolje
0,5 stk. sitron
Salt, kvernet
Pepper, kvernet
Friske urter
Slik gjør du
- Skjær fisken i store terninger. Fordel fisk og kamskjell i en smurt fiskeklype (dobbeltrist).
- Fyll på med grønnsaker. Drypp over olivenolje og sitronsaft.
- Krydre med salt og pepper og legg gjerne på noen friske urter. Klem ingen klypa og grill fisken over varm grill i 3-5 minutter på begge sider.
Oppskrift og bilde er hentet fra godt.no og er skrevet av Lise Finckenhagen. Foto: godt.no