Prøvebad i vår spa-avdeling


Sundance Spa-avdeling

Vi anbefaler alle våre kunder å prøvebade før de kjøper et massasjebad.

 

Siden vi mennesker er bygget forskjellig vil også behovet vårt ved valg av massasjebad være ulikt. Hvordan et bad oppleves uten vann (tørt) vil være annerledes i forhold til hvordan badet oppleves med vann. Dette kommer av vektløsheten du oppnår når kroppen senkes i vann. Ved prøvebading får du nyttig informasjon angående sittekomfort, støysvakhet og de forskjellige massasjedysene. I badene fra Sundance er det stor forskjell på dysene i de ulike seriene, fra den behagelige massasjen i 680-serien og den kraftige massasjen i 780-serien til den unike stillegående terapeutiske massasjen i 880-serien. Du vil også kunne få kjenne hvordan boblebad funksjonen i 880-serien er sammenlignet med ren massasje fra dysene.

 

Vi har lagt forholdene til rette for behagelig prøvebading. Vi har 2 dedikerte kundegarderober med låsbart garderobeskap. Vi har en egen SPA-avdeling med minst 6-7 spabad, ofte kalt boblebad eller jacuzzi, tilgjengelig for prøvebading. Disse kan du/dere prøve med veiledning fra en selger, eller i ro og fred hvis det er ønskelig.

 

Bestill gjerne time for prøvebading, men du kan også prøvebade på sparket. Vi stiller med håndklær, og har du ikke med deg badetøy så løser vi dette også.

 

Sundance Spa-avdeling

 

 

Lagre

Ønsker du mer informasjon eller et tilbud?

Fullt navn*

E-postadresse*

Telefonnummer

Melding

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Sundance Norge.

Ring oss..

>

..gjerne for en hyggelig prat om våre produkter.

 

Du når oss på 33 06 30 00.