fbpx

Fjernstyr spabadet fra smarttelefonen med SmartTub™

 • Fri frakt over 1.500,- på de fleste ordre
 • Rask levering
 • Vakttelefon

Fjernstyr spabadet fra smarttelefonen med SmartTub™

SmartTub™ er et nytt og eksklusivt system, konstruert for å optimalisere potensialet i ditt massasjebad ved fjernstyring av temperatur, pumper og avlesning av rensesykluser og andre nytteverdier.

 • Sett pris på enkel nedlastning av appen og det intuitive oppsettet
 • Forbedret produktkunnskap og support
 • Styr badet med personlige tips og informative videoer
 • Se estimert energibruk **
 • Gir mulighet for mer energieffektiv innstilling av rensesykluser og temperatur mens du er borte
 • Motta varsel om strømbrudd for å redusere muligheten for skader
 • Kan varsle deg og Sundance Norge når badet trenger oppmerksomhet
 • Hold kontakten med Sundance Norge med SmartTub™
 • Gratis oppkobling de første seks månedene.*

SmartTub™ er et nytt og eksklusivt system, konstruert for å optimalisere potensialet i ditt massasjebad ved fjernstyring av temperatur, pumper og avlesning av rensesykluser og andre nytteverdier. Fra en app på din smarttelefon kan du glede deg over neste generasjon massasjebad-eierskap, noe som gjør det enklere enn noen gang å bruke og holde tilsyn med ditt massasjebad. SmartTub™ appstyring er din private assistent og vil gjøre deg til en ekspert på ditt Sundance massasjebad. Med SmartTub™ har du full kontroll over badet, enten du er på jobb, hjemme eller på ferie. I tillegg kan serviceavdelingen hos Sundance Norge få tilgang til ditt bad via SmartTub™ slik at vi kan se hva slags service ditt bad trenger.

SmartTub illustrasjon

SmartTub™-systemet bruker mobilbasert kommunikasjon (SIM-kort). Dette betyr at du kun trenger tilgjengelig mobilnett i ditt område. SmartTub™ kobles direkte til den lokale basestasjonen. Det betyr at du kan sitte hjemme i din egen stue og styre massasjebadet som står på hytta. Eller på jobb og styre massasjebadet som står hjemme. SmartTub, som er mobilbasert, er mer pålitelig å bruke enn et Wi-Fi basert system. Med et Wi-Fi-basert system er du avhengig av å ha permanent Wi-Fi på hytta og kommunikasjonen blir ikke like stabil. Flere hindre kan stoppe signalene som illustrert på bildene over. Wi-Fi er bra, men passer best til produkter som er plassert inne og nær en ruter.

SmartTub™ er installert som standardutstyr til alle bad i 980-serien (i bad f.o.m.  2020). Til 880-, 780- og 680-serien kan SmartTub™ installeres som tilleggsutstyr.

SmartTub™ kan installeres som tilleggsutstyr i bad fra følgende år:
980-serien: 2016
880-serien: 2016
780-serien: 2017
680-serien: 2018

SmartTub hånd som holder mobiltelefon

Knapp: Download on the Apple App Store
Knapp: Get it on Google Play

* Abonnement kreves seks måneder etter installasjon av SmartTub i ditt massasjebad.
** Estimeringen av energibruk er basert på sensoravlesninger og er ikke like nøyaktig som måleutstyret til en elektriker. Standard utstyr som medfølger gir deg mulighet til å lese av ett stk. én-faset kurs. Blir badet koblet opp med to stk. én-fasede kurser, eller 400V 3-fas, vil du trenge å kjøpe tilleggsadapter for å lese av totalforbruket. På alle bad vil det være varme elementet som står for det største forbruket, så måling kun av kursen som er koblet på varme elementet vil for de fleste gi en god nok avlesning av forbruket.

Dersom du ønsker nøyaktig måling av strømforbruket anbefaler vi å kontakte din lokale elektriker for montering av en strømmåler på kursen ti massasjebadet. Det er viktig at du lar måleren stå et helt år, siden strømforbruket varierer mye i forhold til temperaturen ute. SmartTub ™ -systemet bruker mobilbasert kommunikasjon og krever at det er tilgjengelig mobilnett i ditt område.

 • Frakt

  Fri frakt over 1.500,-

  I nettbutikken tilbyr vi fri frakt på de fleste ordrer over 1.500,-

 • Levering

  Rask levering

  Med alt på ett sted kan vi betjene nettbutikken svært effektivt og du får varene dine raskt levert

 • Vakttelefon

  Vakttelefon

  Serviceavdelingen er tilgjengelig for eksisterende massasjebad-kunder på vakttelefon helger og helligdager