fbpx

Trenger du hjelp med vannkvaliteten?

 • Fri frakt over 1.500,- på de fleste ordre
 • Rask levering
 • Vakttelefon

Trenger du hjelp med vannkvaliteten?

Synes du det er litt vanskelig å balansere vannet i massasjebadet ditt? Vi gir deg veiledning og hjelp til å analysere verdiene i vannet ditt.

Noen synes det er litt vanskelig å balansere vannkvaliteten i massasjebadet sitt. En grunn til dette kan være at man synes det er vanskelig å lese av verdiene på teststripsen. En enklere måte å lese av verdiene på er å bruke et digitalt testapparat, Scuba II.

Ønsker du veiledning og hjelp til å analysere verdiene i vannet kan vi hjelpe deg. Fyll gjerne en ren liten flaske (50ml) med vann fra springen (vannkilden) og en liten flaske fra massasjebadet etter at du har justert vannverdiene etter fylling, så sender du disse til oss. Husk å merke flaskene med hvor prøven er tatt fra.

Hva tester vi?

Ved mottak av vannprøve måler vi alkalitet, pH og klorverdi i vannet. Dette er parametere du selv kan måle hjemme, men ved å sende det til oss vil vi gi deg en mer nøyaktig måling. Basert på resultatet kan vi veilede deg slik at du tilsetter vannpleieproduktene i riktig mengde og rekkefølge.

Hvem tester vi vannet for?

Har du allerede kontroll på vannet i massasjebadet ditt er det ikke behov for en slik måling. Dette er derimot mer matnyttig for de som har litt problemer med å få justert til riktige verdier i massasjebadet. Vi kan måle vannet som kommer rett fra kranen din, slik at du allerede ved vannfylling har en bedre kontroll på vannet ditt. Vi kan også ta en analyse på vann fra massasjebadet etter du har justert det.

OBS: Har du prøvd å justere vannet flere ganger uten hell, og du har hatt vannet i massasjebadet i en lengre periode, anbefaler vi deg å bytte vann. Dette fordi vannet kun tåler en gitt mengde tilsetningsmidler.

Ønsker du hjelp?

For mer informasjon om hvordan du kan levere vannprøven til oss kan du ringe tlf. 33 06 30 00, sende oss en mail på info@sundance.no eller benytte kontaktskjemaet under.

 • Frakt

  Fri frakt over 1.500,-

  I nettbutikken tilbyr vi fri frakt på de fleste ordrer over 1.500,-

 • Levering

  Rask levering

  Med alt på ett sted kan vi betjene nettbutikken svært effektivt og du får varene dine raskt levert

 • Vakttelefon

  Vakttelefon

  Serviceavdelingen er tilgjengelig for eksisterende massasjebad-kunder på vakttelefon helger og helligdager