fbpx

Vår service

 • Fri frakt over 1.500,- på de fleste ordre
 • Rask levering
 • Vakttelefon
Sundance Norge massasjebad service

Vår service

Det er vel så mye etter et kjøp av massasjebadet at samarbeidet med oss starter. Vi har egen service-avdeling og stort delelager, som er viktig i et perspektiv der badene har en levetid på 20–25 år.

Når man skal kjøpe et utendørs massasjebad, utendørs boblebad eller en jacuzzi er det mange som tenker at man må velge en lokal leverandør, slik at man kan få best service. Dette er ikke vi enige i. Et massasjebad, eller boblebad som det blir kalt på folkemunne, er ikke som en bil, hvor man jevnlig må på service. Et massasjebad blir stående hos deg, og derfor er heller fagkunnskap, kvalitet og servicekonsept viktig for et langsiktig eierskap.

Selv om avstanden er lang til Vestfold behøver du ikke være redd for dyre serviceutgifter. Vi opplever at mange tilfeller kan du selv løse med god veiledning av oss over telefon. Er det behov for at våre serviceteknikere kommer på besøk har vi innarbeidet servicekonsept, med erfarne serviceteknikere, som gir lave servicekostnader. I enkelte deler av landet benytter vi oss også av lokale fagfolk.

Sundance er det beste kjøpet

Vi vektlegger fornøyde kunder og ønsker at du skal være fornøyd over tid, så det innebærer mer enn at du skal være entusiastisk de første månedene. Når du kjøper et utendørs massasjebad fra Sundance innleder du i våre øyne et langsiktig kundeforhold. Dette ønsker vi å ivareta. Vår fokus og spesialkunnskap gir kostnadsfordeler og langt høyere kunnskap og raskere service. Og husk, vi er aldri lengre enn en telefon unna.

 • Frakt

  Fri frakt over 1.500,-

  I nettbutikken tilbyr vi fri frakt på de fleste ordrer over 1.500,-

 • Levering

  Rask levering

  Med alt på ett sted kan vi betjene nettbutikken svært effektivt og du får varene dine raskt levert

 • Vakttelefon

  Vakttelefon

  Serviceavdelingen er tilgjengelig for eksisterende massasjebad-kunder på vakttelefon helger og helligdager