fbpx

Bull griller – kvalitet og ledende garantier

 • Fri frakt over 1.500,- på de fleste ordre
 • Rask levering
 • Vakttelefon
Sudance norge Bull bbq grill

Bull griller – kvalitet og ledende garantier

Sommeren er grilltid og mange ønsker å oppleve den ultimate grillopplevelsen. Den muligheten gir vi deg med griller fra Bull BBQ.

Amerikanske Bull BBQ har gjennom årene bygde seg opp og er i dag en av verdenslederne på grill, innbyggingskomponenter og utekjøkken. Bull sine prisbelønte griller er designet, konstruert og produsert for å vare i mange år.

Markeds ledende garantier

Så er du lei av å bytte ut grillen hvert 5. år? Kjøp en Bull! Alle grillene har livstidsgaranti på grillboksen og grillristene. I tillegg får du disse garantiene:

 • Støpte rustfrie brennere (Brahma, Longhorn og Angus): Livstidsgaranti
 • Rustfrie platebrennere (Lonestar Select og Steer): 5 år
 • Øvrige komponenter: Følger kjøpsloven.

Kvalitet

Så hva er grunnen til at Bull sine griller har så god kvalitet og lange garantier? Noe av svaret ligger i at under produksjonen benyttes kun høykvalitetskomponenter i 100 % rustfritt stål (304 – 16 gauge/1,59 mm rustfritt stål). Dette gjør grillene robuste og holdbare.

Men blir maten bedre?

Grillresultatet på en Bull grill sammenlignet med resultatet på en grill til 3-4.000,-, er svært forskjellig. En Bull grill oppnår en meget høy varme, noe som er viktig for et godt grillresultat. Da får kjøttet en ordentlig grillet overflate raskere, noe som igjen gjør at kjøttet i større grad bevarer kjøttsaften. I tillegg har du stor fleksibilitet i varmesoner som gjør at du kan grille kjøtt og grønnsaker samtidig. Som standard på flere av modellene er det også en keramisk infrarød brenner med rotisseri, som gjør grilling av store kjøttstykker eller hele fugler til en lek.

Bygg ditt eget utekjøkken

Vurderer du å bygge ditt eget utekjøkken? Våre griller leveres både med understell eller for innbygging. I tillegg til griller har vi mange innbyggingskomponenter slik at du får dekket ditt behov.

Så finn den ultimate grillopplevelsen med en Bull, og grill som en profesjonell kokk.

Klikk her for mer informasjon om våre Bull griller.

 • Frakt

  Fri frakt over 1.500,-

  I nettbutikken tilbyr vi fri frakt på de fleste ordrer over 1.500,-

 • Levering

  Rask levering

  Med alt på ett sted kan vi betjene nettbutikken svært effektivt og du får varene dine raskt levert

 • Vakttelefon

  Vakttelefon

  Serviceavdelingen er tilgjengelig for eksisterende massasjebad-kunder på vakttelefon helger og helligdager