fbpx

Om oss

 • Fri frakt over 1.500,- på de fleste ordre
 • Rask levering
 • Vakttelefon
Sundance Norge butikk

Om oss

Sundance er Norges største spesialforretning, både når det gjelder massasjebad og utekjøkken, med en butikk på hele 1.000 m². I flotte lokaler langs E18 i Holmestrand finner du stor butikkutstilling med eksempler på komplette uterom og med mulighet for prøvebading.

Etter 10 års drift i våre lokaler i Undrumsdal, midt i Vestfold, flyttet vi i 2007 inn i nye, flotte lokaler helt inntil E-18 ved Holmestrand. Ved vårt hovedkontor i Holmestrand finner du en stor butikkutstilling og en spa-avdeling med garderober for å kunne prøvebade ulike modeller. På den måten finner du det massasjebadet som passer deg best. Les mer om å prøvebade hos oss her.

I forbindelse med flyttingen utvidet vi sortimentet vårt til også å omfatte griller, utekjøkken og utemøbler. Vi har etter dette utvidet produktspekteret flere ganger, noe som gjør at vi i dag er Norges største spesialforretning, både når det gjelder massasjebad og utekjøkken, med en butikk på hele 1.000 m². Vår forretning i Holmestrand er derfor verdt et besøk når du skal få gode ideer og inspirasjon til ditt utemiljø.

Vårt nøkkelord er KVALITET. Om man snakker om våre produkter, eller vår kundebehandling før, under eller etter kjøp, ønsker vi at du skal assosiere det med kvalitet. Vi er veldig selektive i valg av produkter, og vi legger vår ære i å ta godt vare på kundene våre. Helt fra du besøker butikken vår første gang skal du føle den gode atmosfæren. Behøver du kontakt med oss etter kjøp, treffes vi i butikken seks dager i uken og på vakttelefon i alle helger og høytider. Vi mottar mange gode tilbakemeldinger på at vi er tilgjengelig for kundene våre 365 dager i året.

Om du ikke er kunde hos oss ennå, ønsker vi deg velkommen til en positiv opplevelse.

Sundance norge butikk
Sundance Norge butikk
Sundance Norge butikk

Vår visjon

– Som daglig leder i Sundance Norge AS, er det min oppgave å definere mål og visjoner som vil gi langsiktighet for firmaet. Jeg har alltid sagt følgende: «Vårt mål er ikke å bli størst, men å være best. Er vi best vil vi automatisk bli store over tid». Vi har nå gjennom mange år jobbet under denne filosofien, og alle de positive tilbakemeldingene vi får fra våre kunder, og den posisjonen vi har i markedet i dag underbygger at det er en riktig filosofi.

«Vårt mål er ikke å bli størst, men å være best. Er vi best vil vi automatisk bli store over tid»

Rainer Aasheim
Daglig leder

Som leverandør av massasjebad, utekjøkken, griller og andre produkter for utemiljøet, har vi i Sundance høy fokus på kvalitet og kundeservice til riktig pris. Fra vårt senter i Holmestrand betjener vi i dag våre kunder over hele Norge. Med et kunnskapsrikt og vennlig salgsteam er vi godt rustet til å ta imot nye kunder. Vårt tekniske serviceteam har lang erfaring og er godt skolert for å sørge for å ivareta våre kunder med teknisk hjelp på beste måte.

Vi har likevel en visjon om å gjøre våre produkter og tjenester enda mer tilgjengelig over hele landet enn vi er i dag. I tillegg til daglig å være tilgjengelig i vårt senter i Holmestrand har vårt serviceteam vakttelefon for tekniske spørsmål i helger og på helligdager, samt at de reiser rundt til våre kunder over hele landet.

I 2007 utvidet vi sortimentet fra kun å selge Sundance massasjebad, til å skape et bredt utvalg av utemiljø-produkter. I 2015 tok vi steget enda lengre for å kunne tilby et komplett og unikt spekter av utekjøkken. I tillegg til vårt sortiment av frittstående utekjøkken fra Bull Outdoor Products, lanserte vi Danver utekjøkken. Med Danver på laget tilbyr vi alt fra griller og innbyggingskomponenter til komplette og modul-baserte utekjøkken. I 2020 utvidet vi massasjebad spekteret ytterligere og tilbyr rotasjonsstøpte massasjebad, som gir oss veldig prisgunstige alternativer. I tillegg startet vi salg av SwimSpa, som er et godt alternativ for de som vil trene, eller ønsker en rimelig og enkel installasjon av et svømmebasseng i hagen.

Vi skal fortsette å jobbe for å være best i vårt marked. I tillegg er vi på kontinuerlig leting etter nye kvalitetsvarer for å gjøre vår allerede spennende butikk, enda mer spennende. Håper du vil være en del av vår fremtid…

Rainer Aasheim
Daglig leder

Sundance kontaktskjema

Kontakt oss

 • Frakt

  Fri frakt over 1.500,-

  I nettbutikken tilbyr vi fri frakt på de fleste ordrer over 1.500,-

 • Levering

  Rask levering

  Med alt på ett sted kan vi betjene nettbutikken svært effektivt og du får varene dine raskt levert

 • Vakttelefon

  Vakttelefon

  Serviceavdelingen er tilgjengelig for eksisterende massasjebad-kunder på vakttelefon helger og helligdager