fbpx

Prøvebad i vår spa-avdeling

 • Fri frakt over 1.500,- på de fleste ordre
 • Rask levering
 • Vakttelefon
Sundance Norge Spa-avdeling

Prøvebad i vår spa-avdeling

Det viktigste for oss er at du som kunde får det spabadet som passer deg best, både i dag og i fremtiden. Vi anbefaler derfor alle å prøvebade i vår egen usjenerte spa-avdeling. Det er kun ved prøvebading at du vil kunne kjenne forskjellen mellom de ulike seriene og modellene.

Siden vi mennesker er bygget forskjellig vil også behovet vårt ved valg av massasjebad være ulikt. Hvordan et bad oppleves uten vann (tørt) vil være annerledes i forhold til hvordan badet oppleves med vann. Dette kommer av vektløsheten du oppnår når kroppen senkes i vann. Ved prøvebading får du nyttig informasjon angående sittekomfort, støysvakhet og de forskjellige massasjedysene. I badene fra Sundance er det stor forskjell på dysene i de ulike seriene, fra den behagelige massasjen i 680-serien, den kraftige massasjen i 780-serien og den unike stillegående terapeutiske massasjen i 880-serien. Du vil også kunne få kjenne hvordan boblebad funksjonen i 880-serien er sammenlignet med ren massasje fra dysene.

Det viktigste for oss er at du som kunde får det massasjebadet som passer deg best, både i dag og i fremtiden. Vi anbefaler derfor alle å prøvebade i vår egen usjenerte spa-avdeling. Det er kun ved prøvebading at du vil kunne kjenne forskjellen mellom de ulike seriene og modellene.

Hos oss er forholdene tilrettelagt for en behagelig prøvebading. Vi har to kundegarderober med dusj, toalett og låsbare garderobeskap. I spa-avdelingen tilbyr vi prøvebading av alle våre massasjebad-serier, slik at dere kan finne ut hva som passer dere best.

Ønsker du å prøvebade?

Ønsker du å prøvebade hos oss er det fint om du tar med eget badetøy og håndkle. Kontakt oss for å avtale tid eller ta det på sparket. Velkommen!

 • Frakt

  Fri frakt over 1.500,-

  I nettbutikken tilbyr vi fri frakt på de fleste ordrer over 1.500,-

 • Levering

  Rask levering

  Med alt på ett sted kan vi betjene nettbutikken svært effektivt og du får varene dine raskt levert

 • Vakttelefon

  Vakttelefon

  Serviceavdelingen er tilgjengelig for eksisterende massasjebad-kunder på vakttelefon helger og helligdager