fbpx

Grilloppskrift – Grillet laks med Sriracha Aioli

  • Fri frakt over 1.500,- på de fleste ordre
  • Rask levering
  • Vakttelefon

Grilloppskrift – Grillet laks med Sriracha Aioli

En rask grilloppskrift som likevel er full av smak. Server gjerne den grillede laksen med noen ekstra limebåter og litt frisk salat.

En rask oppskrift som likevel er full av smak. Server fisken med noen ekstra limebåter og litt frisk salat.

Ingredienser

4 porsjoner

Sriracha Aioli

120 g majones
1-2 ss Sriracha saus
2 fedd hvitløk, presset i en presse
2 ts fersk limesaft
½ ts havsalt

Laksefileter

4 laksefileter med skinn
2 ts havsalt
½ ts finmalt sort pepper
½ ts malt hvit pepper
¼ ts kajennepepper
Olje til grilling

Slik gjør du

Grillmetode: direkte varme.

  1. Visp ingrediensene til aiolien godt sammen. Dekk det til og sett det i kjøleskapet. Jo lengre aiolien får stå, jo bedre setter smakene seg.
  2. Krydre fisken med salt og pepper. Pensle de med litt olje.
  3. Klargjør grillen for direkte grilling over middels høy varme.
  4. Legg fisken på grillen med kjøttsiden ned (gjerne 45 ° på ristene for å skape mønster i fisken). La de grille i 4 til 6 minutter. Bruk en slikkepott til å snu stykkene. Grill de videre i 5 minutter. Laksen er ferdig når den fortsatt er fuktig, flaker lett med en gaffel og har nettopp blitt ugjennomsiktig i midten.
  5. Server visken varm, romtemperert eller avkjølt med en god porsjon Sriracha aioli.
  • Frakt

    Fri frakt over 1.500,-

    I nettbutikken tilbyr vi fri frakt på de fleste ordrer over 1.500,-

  • Levering

    Rask levering

    Med alt på ett sted kan vi betjene nettbutikken svært effektivt og du får varene dine raskt levert

  • Vakttelefon

    Vakttelefon

    Serviceavdelingen er tilgjengelig for eksisterende massasjebad-kunder på vakttelefon helger og helligdager